May

Kadir Külekçi (50 kg) ve Yunus Kapusuz (65 kg) öğrencilerimiz Bartın'da yapılan bilek güreşi müsabakalarında derece elde ederek Adıyaman'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında bölgemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. Başarılar.
Kadir KÜLEKÇİ - 50 kg sağ kol bölge şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sağ kol bölge şampiyonu

May

Kadir Külekçi (50 kg) ve Yunus Kapusuz (65 kg) öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan bilek güreşi müsabakalarında birinci olarak Bartın'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.
Kadir KÜLEKÇİ - 50 kg sağ kol Tokat il şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sağ kol Tokat il şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sol kol Tokat il şampiyonu

May

Yıldız erkek öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan müsabakalarda ikinci olarak Giresun'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.

May

Yıldız kız öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan müsabakalarda birinci olarak Giresun'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.

Ara

Okulumuzun eskiyen ve sık sık arıza veren su tesisatını yeniledik. Aynı zamanda beton zeminin altında kalan ve tamiratı zor olan su tesisatının yerini değiştirerek oluşabilecek arızalara karşı üzerini kilit taşıyla kapatarak kolaylık sağlamış olduk. Tesisatın yenilenmesinde okul personelimizin üstün gayretleri olmuştur. Emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkürler.