TOKAT / ERBAA - Akça Ortaokulu

Ock

05.02.2018 tarihinde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Yeni Sınav Sistemi” konulu seminer düzenledik. Seminerle öğrencilerimizin kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştık.

Ara

Okulumuz 7. ve 8.sınıf öğrencilerine yönelik Meslek Seçiminin Önemi konulu seminer düzenledik.

Ara

Okulumuzun eskiyen ve sık sık arıza veren su tesisatını yeniledik. Aynı zamanda beton zeminin altında kalan ve tamiratı zor olan su tesisatının yerini değiştirerek oluşabilecek arızalara karşı üzerini kilit taşıyla kapatarak kolaylık sağlamış olduk. Tesisatın yenilenmesinde okul personelimizin üstün gayretleri olmuştur. Emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkürler.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Aslan şube müdürleri İlhami Demir ve Harun Uzun ile birlikte okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ara

Yardım severler tarafından okulumuza ulaştırılan kışlık mont ve ayakkabılar ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıtıldı.

Kas

"Atik malzemelerin farklı bir amaçla tekrar kullanılması" amacıyla yaptığımız etkinliğimiz

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Okulumuzda Demokrasi ve Milli Birlik Program

OKUL AİLE BİRLİĞİ VE OKUL İDARESİNİN KATILIMLARIYLA