Nis

Yozgatta yapılan Yıldız kızlar bilek güreşi maçlarında 2.olup Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrencimiz.

Nis

Bilek güreşi il ve bölge müsabakalarında derece yapan öğrencilerimizle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Aslan’ı ziyaretimiz.

Nis

Küçük kızlar bilek güreşi il seçmelerinde şampiyon olup Ankarada yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz.

Nis

Küçük erkekler bilek güreşi il seçmelerinde derece yapıp Ankarada yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz.

Nis

Bilek güreşi yıldız erkekler İl seçmelerinde derece yapıp Yozgatta yapılacak olan bölge maçlarına gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz

Nis

Yıldız Kızlar Bilek Güreşi il seçmelerinde dereceye girip Yozgatta yapılacak olan bölge maçlarına gitmeye hak kazanan öğrencilerimiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

May

Jandarma Trafik ekipleri tarafından okulmuz öğrencilerine trafik eğitimi ve ekipman tanıtım yapılmıştır.

Akça Ortaokulu Bilek Güreşi İl dereceleri
Ahsen GÜRSOY 35 kg Sağ ve Sol kol Tokat Şampiyonu
Tuğba GÜRSOY 45 kg Sağ kol Tokat İl 2.si
Şeyda Nur TİRYAKİ 65 kg Sağ kol Tokat il 3.sü Sol kol Tokat İl 4.sü

Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

Ock

Erbaa Bilimpark Atölyelerimize Öğrencilerimizle gezi düzenledik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Erbaa Belediyesine teşekkür ederiz.

Akça Ortaokulu Bilek Güreşi İl dereceleri

Ahsen GÜRSOY 35 kg Sağ ve Sol kol Tokat Şampiyonu