Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

May

Jandarma Trafik ekipleri tarafından okulmuz öğrencilerine trafik eğitimi ve ekipman tanıtım yapılmıştır.

Akça Ortaokulu Bilek Güreşi İl dereceleri
Ahsen GÜRSOY 35 kg Sağ ve Sol kol Tokat Şampiyonu
Tuğba GÜRSOY 45 kg Sağ kol Tokat İl 2.si
Şeyda Nur TİRYAKİ 65 kg Sağ kol Tokat il 3.sü Sol kol Tokat İl 4.sü

Öğretmenimizi ve Öğrencilerimizi Tebrik ederiz.

Ock

Erbaa Bilimpark Atölyelerimize Öğrencilerimizle gezi düzenledik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Erbaa Belediyesine teşekkür ederiz.

Akça Ortaokulu Bilek Güreşi İl dereceleri

Ahsen GÜRSOY 35 kg Sağ ve Sol kol Tokat Şampiyonu

Tuğba GÜRSOY 45 kg Sağ kol Tokat İl 2.si

Şeyda Nur TİRYAKİ 65 kg Sağ kol Tokat il 3.sü Sol kol Tokat İl 4.sü

May

Kadir Külekçi (50 kg) ve Yunus Kapusuz (65 kg) öğrencilerimiz Bartın'da yapılan bilek güreşi müsabakalarında derece elde ederek Adıyaman'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında bölgemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. Başarılar.
Kadir KÜLEKÇİ - 50 kg sağ kol bölge şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sağ kol bölge şampiyonu

May

Kadir Külekçi (50 kg) ve Yunus Kapusuz (65 kg) öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan bilek güreşi müsabakalarında birinci olarak Bartın'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.
Kadir KÜLEKÇİ - 50 kg sağ kol Tokat il şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sağ kol Tokat il şampiyonu

Yunus KAPUSUZ - 65 kg sol kol Tokat il şampiyonu

May

Yıldız erkek öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan müsabakalarda ikinci olarak Giresun'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.

May

Yıldız kız öğrencilerimiz Tokat'ta yapılan müsabakalarda birinci olarak Giresun'da yapılacak bölge müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Başarılar.